Odpowiedz w wątku  [ Posty: 9 ] 
Kto z Was idzie na targi Laboratoryjne EuroLab 2010? 
Autor Wiadomość

Post Kto z Was idzie na targi Laboratoryjne EuroLab 2010?
Ja zamierzam, może się jakoś tam spotkamy? Są 3-5 marca na ul Marsa w stolicy, www.targieurolab.pl bodajże. Wstep nie wiem ile, ale zaraz to sprawdzę...

22 lut 2010, o 13:18
SianoPIS!

pozdrawiam

Albert Einstein

22 lut 2010, o 14:02
@ADMINISTRATOR

Do mnie ktos z CHEMLABu dzwonil czy bym byl chetny ale nie wiem czy bede mial czas...

J.B.

22 lut 2010, o 14:07

Ja idę. Byliśmy w zeszłym roku i naprawdę sporo ciekawych firm się tam wystawia. POLECAM!!!

25 lut 2010, o 18:20
Post odp.
Konkretnie sztuczne wbicie się na rynek żadnych konkretów , reklamy są wyraźnie naginane poprzez niczym nie uzasadnione użycie logo Państwowych Instytucji ..... oj wstyd !!
Będzie jak poprzednio tylko wiele zamieszania ....natomiast frekwencji mało..., nie liczyć przypadkowych jednostek wraz z rodziną :D
Wszelkie Firmy zainteresowane własnym nastawieniem doskonale wiedza gdzie i w jakim celu jechać na wszelkie zakupy ... tyle że Targi znacznie różnią się subtelną różnicą od targowiska :cry:
Nie wiem co tu polecać .... zwykle polecający są na identycznym poziomie co wystawcy nic dodać nic ując .
Jeśli masz na tyle zbędny czas by stracić go bezpowrotnie to skutecznym bezowocnym sposobem możesz to zrobić wybierając się właśnie tam lub bardziej zadowolony będziesz katując w Nintendo lub oglądając w Tv obrady komisji śledczej w sprawie afery hazardowej ...
pzdr.
eko

26 lut 2010, o 03:21

eko osiem, wiesz chyba masz jakieś kompleksy. Nie wiem czego szukasz na takich targach ale to już twoja sprawa. Nie krytykuj tych, którzy coś jednak już na tych targach znaleźli. My byliśmy w zeszłym roku i np: skorzystaliśmy z usług jednej firmy, która tam się wystawiała i jesteśmy do dziś bardzo zadowoleni.
Jeśli nie chcesz iść na te targi to po prostu napisz "mnie tam nie będzie, nie jestem zadowolony z formy targów" a nie walisz głupie wywody o tym że już lepiej grać w Nintendo....

2 mar 2010, o 18:04
Cytuj:
Mam wrażenie że ktoś tu spamuje Rolling Eyes tzn. reklamuje pewne targi.

Hmm chyba chodzi o "2" użytkowników, którzy zarejestrowali się tylko po to, by zareklamować Eurolab, nieładnie...

2 mar 2010, o 20:11

Ciekawe wnioski, tylko ciekawe czemu komentowałom też inne posty?

3 mar 2010, o 16:18
Bo na te trzy posty jeden był reklamą targów a dwa pozostałe nic nie wnosiły do tematu? Dalsza dyskusja moim zdaniem jest zbędna, nie mnie decydować czy wyrzucić temat do kosza czy nie i co ewentualnie zrobić z "waszymi" kontami.

3 mar 2010, o 19:41
Odpowiedz w wątku   [ Posty: 9 ]