Przydałaby się aktualizacja, względnie nowy konkurs... Pozdrosy
_________________ Moja xywa jest celowo taka prowokująca - ma podkreślać pokorę, z jaką podchodzę do nauk chemicznych.
I każdemu podobną zalecam!
Tzn. pokorę, niekoniecznie xywę...
18 lut 2011, o 16:28
pseudochemik
Dołączył(a): 18 lut 2011, o 16:01 Posty: 19 Lokalizacja: z jaskini chemii
Czemu "przycięło" temat?? Po co jest mozliwość wpisania długiego tematu, jak jest potem jego końcówka bezceremonialnie ścinana? : :/
_________________ Moja xywa jest celowo taka prowokująca - ma podkreślać pokorę, z jaką podchodzę do nauk chemicznych.
18 lut 2011, o 16:29
pseudochemik
I czemu nie mozna edytowac postów? : naprawcie to może...
Miało być: "...bo ja nie widzę jakoś"
18 lut 2011, o 16:31
onerous
Dołączył(a): 3 lut 2011, o 15:33 Posty: 85 Lokalizacja: z piekła rodem
Nie wiesz czemu? Bo tak. Bo modzi mogą wszystko i tak naprawdę im zwisa szary użytkownik. I zaczynam mieć wątpliwości, czy modem się zostaje żeby zrobić porządek na forum, czy żeby upajać się władzą.
_________________ Bum, headshot!
Zasady są po to żeby neutralizować kwasy.
Nie materiały wybuchowe lecz chęć szczera zrobi z ciebie kalekę.
18 lut 2011, o 17:10
pseudochemik
Aż tak źle to tutaj wygląda, jeśli chodzi o modów? Obserwuję to forum od jakiegoś czasu i nie zauważyłem jakichś nadużyć z ich strony...
Niemniej pozostaję w ufności, że sz. państwo Modzi uwzględnią moje uwagi z tego wątku... :] Pozdrosy
18 lut 2011, o 17:15
nicnowego
@MODERATOR
pomyśl kilka razy zanim coś napiszesz i edit będzie niepotrzebny.
_________________ nihil novi sub sole
"zadajmy sobie pytanie czy musiało do tego dojść?
skoro doszło to znaczy, że musiało!"
18 lut 2011, o 17:31
analityk
@MODERATOR
pseudochemiku, twierdzisz, że trochę czytałeś forum, więc skąd to zdziwienie? Kłamałeś?
Ufność moja z powodu powyższego posta wyparowała niczym rozlany n-pentan, a nawet szybciej...
Niemniej dzięki za "oświecenie" mnie
20 lut 2011, o 12:19
nicnowego
@MODERATOR
co nie zmienia faktu, że walisz postami jak ruska pepesza. warnik dla spowolnienia.
_________________ nihil novi sub sole
"zadajmy sobie pytanie czy musiało do tego dojść?
skoro doszło to znaczy, że musiało!"
21 lut 2011, o 01:16
pseudochemik
nicnowego napisał(a):
co nie zmienia faktu, że walisz postami jak ruska pepesza. warnik dla spowolnienia.
Nie no, chyba jesteś niepoważny... Warnik za nadmierne pisanie postów? Każde normalne forum dąży do maksymalizacji ilości wpisów, a tu taka absurdalna niespodzianka.
Domyślam się, na kogo głosowałeś i na kogo zamierzasz głosować.
BTW, to co dajecie jak ktoś kogoś zbluzga ordynarnymi wyrazami podczas kłótni? Od razu bana na IP? :
Przy okazji: Twoja sygnaturka jest bez sensu, podobnie jak ostrzeżenie (piszmy może po polsku na polskim forum, co? Taka propozycja mała)... To, że doszło, nie znaczy, że musiało, ale że mogło - a to kardynalna różnica. Profesor od filozofii prawdopodobnie by Cię wyśmiał wobec całej grupy za takie wymądrzające się zdanie... Mam tylko nadzieję, że to cytat z kogoś innego, a nie Twój własny - bo w końcujesteś tutaj moderatorem, a to zobowiązuje!
21 lut 2011, o 17:52
pseudochemik
Jeszcze jedno: moze sobie daj parę "warników", co? Napociłeś 438 postów, to w porównaniu ze mną stanowi na tym forum chyba przestępstwo wg tych waszych niepojętych wewnętrznych reguł, czyż nie?
Jestem przyzwyczajony do tego, że fora stanowią miejsce swobodnej i nieograniczonej wymiany zdan, przynajmniej w krajach rozwiniętych, do których zaliczam Polskę.
A i jeszcze ostatnia rzecz: z łaski swojej, nicnowego, raczyłbyś może podać adres strony, gdzie można przeglądać ostrzeżenia? I czy ono wygasa po jakimś czasie? Tak jak na każdym normalnym forum jest.
Bo słowo "ostrzeżenie" pod profilem sugeruje, że popełniłem jakiś szokujący czyn, chamsko zwyzywałem innych użytkowników albo coś w tym stylu - nie można z tego wyczytać, że to z powodu widzimisię jakiegoś tam moda, co miał akurat zły humor i chciał go w prosty sposób sobie poprawić...
21 lut 2011, o 18:02
pseudochemik
I ostatnia rzecz: nie "waliłbym" postami, jak to elegancko nazwałeś, gdybyście drodzy mili modzi raczyli wprowadzić funcję "edit", co zresztą psotulowałem wyzej - wtedy wszystko napisałbym w jednym zedytowanym poscie, a nie w kilku po sobie! Samiście sobie winni, więc na mnie nie naskakujcie czy na innych, co piszą posta pod postem, bo to wina ułomności forum, a nie użytkownika!
Pozdrosy
przynajmniej w krajach rozwiniętych, do których zaliczam Polskę
Nie panikuj tak. Myśl a potem pisz, to nie boli a ułatwi życie Tobie i wszystkim dookoła.
I właśnie za taki multiposting i sianoPiSanie dostaje się warny. Za nadgorliwość też (przeta gorsze od faszyzmu).
Być może na forach na których bywasz są takie zasady o jakich mówisz, lecz tutaj pora przyzwyczaić się do innych.
Pozdrawiam
Rajek
_________________ "Nie poradzisz nic bracie mój, gdy na tronie siedzi..."
21 lut 2011, o 18:09
pseudochemik
rajek1992 napisał(a):
pseudochemik napisał(a):
przynajmniej w krajach rozwiniętych, do których zaliczam Polskę
No a jak porównasz nas do "zielonej Ukrainy" (słowa z piosenki)? :
Cytuj:
Nie panikuj tak. Myśl a potem pisz, to nie boli a ułatwi życie Tobie i wszystkim dookoła.
Nie panikuję. Dzięki za radę, będę rozważał każdą konstrukcję zdaniową zanim ją umieszczę na tym forum.
Cytuj:
I właśnie za taki multiposting i sianoPiSanie dostaje się warny
Szkoda, że za anglicyzmy oraz złośliwe aluzje polityczne już się nie dostaje!
Pozdrawiam również.
21 lut 2011, o 18:18
Elmo
@MODERATOR
Dołączył(a): 28 lis 2005, o 20:10 Posty: 608 Lokalizacja: Kraków
Ale wracając do tematu to przydałoby się faktycznie usunąć ten napis: "Aktualnie trwa konkurs"
I przestańcie proszę pieprzyć o polityce przynajmniej w tej komnacie.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 5 gości