Mam taki problem iż, poszukuję równania syntezy związku a dokładniej w temacie Dimetyloaminy. Niestety wuj Google odmówił posłuszeństwa w tejże kwestii.
Bierzesz miedziany kociołek sypiesz sól, jemiołę, borówkę brusznicę, zielone orzechy włoskie i wilczą jagodę. Zalewasz zimną wodą i wstawiasz na gaz. Dokoła tańcząc obertasa. Doprawiasz do smaku. Na tym forum nie poruszamy tematów związanych ze związkami które umożliwiają produkcję narkotyków. Pozdrawiam.
_________________ - Jak zmieniasz bieg na niższy to znaczy że go redukujesz, a jak zmieniasz na wyższy to?? - Utleniam.
21 paź 2015, o 21:56
polo195pl
Re: Dimetyloamina synteza
Cóż w takim razie nie rozumiem celu działania tego forum, gdyż nawet HCl jest używany przy produkcji narkotyków hmm... Nawiasem mówiąc tematy o pirotechnice są bardziej niebezpieczne wg. mnie niż dimetyloamina, ale to tylko moje zdanie.
22 paź 2015, o 01:45
DaKo
A NaCl jest trucizną ;P wszystko zależy od punktu widzenia. @stabil.f jak nie chcesz lub nie znasz się to się nie wypowiadaj ;P Nikt nie prosi o przepis tylko równanie syntezy
_________________ Doceniasz naszą pracę ?
22 paź 2015, o 08:50
velSiergiej
Cytuj:
Niestety wuj Google odmówił posłuszeństwa w tejże kwestii.
Proszę sobie kliknąć w obrazek. 1szy od lewej w najwyższym rzędzie. Google chyba działa. Jak nie to sprawdź czy masz dobrze wpięty kabel od neostrady.
22 paź 2015, o 14:53
stabil.f
DaKo napisał(a):
A NaCl jest trucizną ;P wszystko zależy od punktu widzenia. @stabil.f jak nie chcesz lub nie znasz się to się nie wypowiadaj ;P Nikt nie prosi o przepis tylko równanie syntezy
Tak wiem przepraszam i zwracam honor. Niestety źle odczytałem nazwę związku. Wszyscy wiemy o jaki związek chodzi. Przepraszam jeszcze raz. Pozdrawiam.
_________________ - Jak zmieniasz bieg na niższy to znaczy że go redukujesz, a jak zmieniasz na wyższy to?? - Utleniam.
22 paź 2015, o 15:44
polo195pl
Dzięki velSiergiej za pomoc Kabel dobrze wpięty, ale czasami najtrudniej zauważyć to co jest pod samym nosem
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 17 gości