(z góry przepraszam za (chyba) nieodpowiedni dział, prosiłbym moderatora o przeniesienie do odpowiedniego)
Cześć!
Witam moi mili. Zacznę może od początku. Mam na imię Dawid i pracuję dla grupy MtB (Matura To Bzdura). Niektórzy może wiedzą, ale większość z pewnością nie, że tworzymy aplikację z quizami, gdzie użytkownicy będą mogli zmierzyć się ze sobą w takiej dziedzinie, jakiej sobie tylko zażyczą. Będą mogli rywalizować ze sobą w danych kategoriach i wbijać się po szczebelkach na podium. Tego typu aplikacji w Polsce jeszcze nie ma, gdzie to użytkownik może decydować jaki quiz chce rozwiązać. Owszem, znajdziecie takowe w internecie, ale ile zazwyczaj tam jest pytań chemicznych? 10-20? Naszym celem jest rozbudowanie danej kategorii do paru tysięcy pytań i tak na przykład naszym obecnym celem jest chemia. Jest tylko jeden problem. Nie znamy się kompletnie na niej, nasza wiedza to kropla w morzu waszej. I tutaj wyłania się sprawa. Potrzebujemy ok. 5000 tysięcy pytań dotyczących właśnie chemii. Owszem, duża liczba, i tak, wiem, że wielu z was mnie wyśmieje. Ale pomyślcie jak dużą siłą jesteście. Nawet jak by co 2 użytkownik napisał tylko 1 pytanie, to raz dwa razem zebralibyśmy potężną sumkę!
Jeśli jesteście zainteresowani współpracą proszę o kontakt pod adres
[email protected] bądź po prostu tutaj, w poście lub na priv
Jak wyglądała by współpraca? Każdej zainteresowanej osobie udostępniłbym współdzielony dokument arkuszy Google. Tam byście widzieli wszystkie pytania, czy nie zdarzają się powtórki etc. Razem raz dwa uporalibyśmy się z tym problemem, a wy stworzylibyście tak na prawdę sobie grę, w której moglibyście między sobą rywalizować
Wierzę, że damy radę. Wiem, że każdy ma własne życie, własne sprawy dlatego nawet nie mam prawa wymagać i zmuszać nikogo, szukam ochotników, każdego, kto wrzuci chociażby ziarenko. Sumka 5000 tysięcy pytań może wydawać się przerażająca, ale uwierzcie mi, np. w kategorii sport w ciągu paru dni zebraliśmy ponad 2 tysiące pytań. Mam nadzieję, że znajdzie się paru ochotników do pomocy, razem wszystko jest możliwe. To jak?