Pora na zmiany. VmC będzie się zmieniać ale potrzebna jest wasza pomoc. Jakie macie oczekiwania do strony czy forum Ma być responsywna Czy może zmiana kolorów Czekam na propozycję.
_________________ Doceniasz naszą pracę ?
16 mar 2017, o 00:19
aleksanderwiel
Re: Wiosenne przebudzenie VmC
Proponuję zmienić tylko barwy forum na bardziej wiosenne, ciepłe. Zastanawiam się nad zmianą tych ciemnoszarych pasków z nazwami działów oraz menu głównym na kolor jasno-brązowy. Natomiast ten fragment obrazu pod menu głównym zamienić na złote plastry miodu, baner też można przebudować aby kolory były bardziej wiosenne i ciepłe (jakaś zieleń pomieszana z logiem VMC i czymś związanym z chemią). Taki jest mój pomysł, a raczej propozycja bo nie jestem w stanie tego zrealizować. Grafikiem niestety nie jestem.
_________________ Dobrze "wiem, że nic nie wiem", a "to co wiemy to kropla, czego nie wiemy ocean".
17 mar 2017, o 09:52
raymundo
@MODERATOR
Przebiśniegi może wrzucić koło logo?
17 mar 2017, o 21:47
aleksanderwiel
Nie taki zły pomysł. Mogłoby całkiem fajnie wyglądać. Przynajmniej ja tak sobie wyobrażam
_________________ Dobrze "wiem, że nic nie wiem", a "to co wiemy to kropla, czego nie wiemy ocean".
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 3 gości