Skończyłem 2 stopniowe studia dzienne z ch.org, teraz otrzymuję związki na zlecenie/ głównie przeciw-nowotworowe/.
Miałem tu długo dostęp do zaufanych. DaKo próbował zająć się sprawą ale Tchemik z którym jadłem kiełbaski na wydziale coś się chyba obraził, z C4 mam kontakt ale on tu już nie zagląda, tak samo jak mój niegdyś dobry kolega hexogen. Gwiazdek miałem ze trzy(nie dbałem) ale musiałem zrobić format konta z powodów wiadomych. Eko osiem u którego grillowałem chyba nas pożegnał na dobre. I ja się pytam co mam zrobić? Komu mam coś lahem zredukować, zrobić kolumnę na RP C18? No bo sorry, spłonek ani kilograma me(...) lub a... nie przyniosę i nie pokażę. Abryna też zostanie na swoim miejscu. Tracicie treściwego członka. Niech odezwie się ktoś z jajami to może namówię C4 do krótkiego telefonu/posta. Sorry DaKo ale nie dopiąłeś tamtego.....
_________________ Zakazuje modom dopisywania się do moich postów
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 8 gości