To pewnie zbieg okoliczności, że po pierwszej rocznicy rozpoczęcia pracy przez CPT, czyli 01.04.2019 Wystartował z kanałem AdBuster - Szalone Laboratorium... Jakoś raptem tydzień czy dwa po pojawił się pierwszy odcinek. Nie mają nad czym pracować wiec szukają naiwniaków? Czepiają sie nie wiadomo czego a jest przyzwolenie na promowanie takiego czegos przez kanał o ponad 1mln subskrypcji. Ostatni wrzucił banana w piranie.. apropos wahał sie jak to w ogole wymieszać. Zapatrzone dzieci będą chciały to naśladować iii... zaczną szukać sklepów i odczynników. Ja sie pytam jaki to ma sens ? Przecież to jawne organizowanie sobie obiektów do obserwacji, bo pewnie nie mają co już co robić...
To tak to teraz działa ? Zamiast zapobiegać to prowokujemy do ryzykownych zachowań ? Po co im w nazwie "prewencja" ;D Kolejny żart jak z datą rozpoczęcia przez nich pracy (prima aprilis )
Ja jestem za tym by Adbuster dostał KraineGrzybów !
_________________ A kiedy ja dostanę gwiazdkę ? ... Miałem na myśli, że chcę jak Smok :> Strącić jedną trzecią z nieba ...
Good Morning,
PS: Mam Demo wersje internetu.
6 maja 2021, o 09:00
Technet
Re: Centrum Prewencji Terrorystycznej
Wiecie, że Dyrektor dr Anną Kańciak-Kulińską awansowała o 17 stopni w strukturach ABW w mniej niż 3 lata ?;) Poczytajcie sobie ile to powinno zajmować, by było zgodne z prawem bo podobno nie jest. Na zapytanie nr 2074 odpowiedź nie padła. Czy okazuje się że sami nie przestrzegają prawa ?
_________________ A kiedy ja dostanę gwiazdkę ? ... Miałem na myśli, że chcę jak Smok :> Strącić jedną trzecią z nieba ...
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość