Hej, ostatnio zacząłem się zastanawiać nad kupnem wiatrówki. Czy jest ktoś w temacie? Zastanawiam się co wybrać na początek i czy ktoś kupował w tym sklepie? Można bezpiecznie zamawiać? Z góry dzięki za porady
_________________ "Jak zobaczysz błysk nuklearny kucnij i zasłoń się."
15 paź 2021, o 00:52
Maximus
Re: Wiatrówki
Dzięki Coś tam kiedyś kupowałem i było ok, więc może skorzystam. A co byś mógł polecić dla początkującego? Widziałem, że tam na Combacie mają sporo modeli do 5 stówek. Z jednej strony nie chcę przepłacać, no ale z drugiej nie chcę kupić czegoś co mnie tylko zniechęci do zabawy
19 paź 2021, o 09:06
Sulik
@MODERATOR
Dołączył(a): 11 cze 2006, o 21:37 Posty: 2574 Lokalizacja: Krakow
Re: Wiatrówki
Nic nie jestem Ci w stanie doradzić, bo z wiatrówek strzelałem tylko kilka razy w życiu - raz jak miałem z 6 lat i ostatnio z rok temu, w obu przypadkach nie mam pojęcia z jakiego modelu, ale były one klasyczne łamane, długie z celowaniem za pomocą muszka-szczerbinka. Zabawa spoko jak sie ma duży teren który jest zabezpieczony. Ta z której strzelałem ostatnio była kupiona na jakiejś promce za 200-300 PLN, puszki przebijała, do celu trafiała. Musiałbyś bardziej poszukać grup FB/discordów czy for związanych z wiatrówkami i tam pytać o kwestie na początek, lub szukać na YT. Jedynie co wiem to to, że jak byś chciał montować optykę do wiatrówki, to jej koszt może przerosnąć koszt samej wiatrówki i to kilka razy, ze względu na to w jaki sposób sama wiatrówka strzela. Co do samego sklepu - o który pytasz, szukałem w nim czegoś z innej kategorii, ale znalazłem wreszcie w innym sklepie, więc nie wiem nawet czy mają dobre/złe ceny. Obsługa klienta raczej taka sama jak na xkomie - więc dobra.
_________________ "Jak zobaczysz błysk nuklearny kucnij i zasłoń się."
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 13 gości