Co myślicie o opracowaniu młyna kulowego w oparciu o elementy wykonane na drukarce 3D oraz elementy z budowalnego? Teraz jest łatwy dostep do wydrukow. Drukarka miala by sterowanie z Arduino a napędzana by była silnikiem krokowym. Co o tym myślicie ? Wrzucenie tego na YT wraz z linkiem do forum troche moze by wskrzesiło to miejsce
_________________ A kiedy ja dostanę gwiazdkę ? ... Miałem na myśli, że chcę jak Smok :> Strącić jedną trzecią z nieba ...
Good Morning,
PS: Mam Demo wersje internetu.
7 kwi 2023, o 16:29
Krzysix.io11
Re: Młyn Kulowy
Według mnie dobry pomysł Młyn kulowy zrobiony na drukarce 3d to dobra alternatywa dla tych które budowałem z drukarek Jak umiesz zrobić takie coś to chętnie zobaczę filmik o tym
5 maja 2023, o 19:54
Technet
Re: Młyn Kulowy
Nie chce by ktoś potem za budowę takiego nabawił sie Krainy Grzybów Czy co im tam jeszcze głupszego strzeli go głowy ... Więc czekam na opinie poważnych osób
_________________ A kiedy ja dostanę gwiazdkę ? ... Miałem na myśli, że chcę jak Smok :> Strącić jedną trzecią z nieba ...
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 16 gości