Odpowiedz w wątku  [ Posty: 7 ] 
konkursy 
Autor Wiadomość
Post konkursy
czy ma ktoś może w kompie jakis konkurs chemiczny albo zna linka do takiego konkursu ? jak ja szukalem to tylko 2 znalazlem, CHODZI O KONKURSY GIMNAZJALNE mogą być z różnych miast, bardzo was prosze piszcie tu linki albo przesylajcie na [email protected] z góry dzięki.

3 sie 2005, o 15:40
ja znam jeden bo będe brał w nim udział a mianowicie konkurs organizowany przez kuratora ( na podkarpaciu) ale jeżeli zależy ci na nagrodzie to tu jej nie szukaj ja wygrałem z matmy ten konkurs i jakiś głupi dyplom dostałem :evil:

3 sie 2005, o 18:52
na nagrodzie mi nie zależy, ale zależy mi aby mieć 10 pkt ekstra przy dostawaniu sie do liceum 8) :lol: no i na nie-pisaniu testu komp. :evil:

BTW : czy ktos sie orientuje moze o jakims ogolnopolskim konkursie gimnazjalnym ? superbyloby. ale chyba czegoś takiego nie ma. :(

5 sie 2005, o 17:56

[url]na nagrodzie mi nie zależy, ale zależy mi aby mieć 10 pkt ekstra przy dostawaniu sie do liceum Cool Laughing no i na nie-pisaniu testu komp. Evil or Very Mad[/url]
u mnie w wielkopolsce za:
laureata masz 200pkt.
finaliste +6

więc kalse mogłem zkończyć ze sreniom 2.0 i 0 pkt z testy polonistycznego bo ma-przyr nie piałem wcale

nie nie ma konkursu ogólno polskiego dla gimnazjalistów ale jakc chcesz morzesz wystartować w tym dla licealistów :D
Jak tak to załatw sobie idwywidualny tok nauczania z chemii.
Pozdrwiam
2pio

5 sie 2005, o 18:52
Ja szukałem i znalazłem multum :wink:
Co za ludzie.....
mam regulamin tego konkursu na kompie moge wysłać komuś e-mailem :arrow:
Sam sie na to przygotowywuje :roll:

2pio masz na myśli ,,olimpade,, ?? ??
szymkowar idziesz na to :D

za laureata olimp. masz 6 z matury z chem. ale nie wiem czy to na standardowym czy roszeżonym ??

5 sie 2005, o 19:08
no to ci zazdroszcze 2pio też chciałbym mieć z mojego trofeum jakieś korzyści a ponieważ stało się to w 6 klasie to praktycznie nic mi to nie dało tylko dumę no bo co będe jechał do krakowa czy warszawy do gimnazjum??
po pierwsze rodzice nie puszcza po drugie jabym się czuł w mieście wktórym nie znam nikogo??
ale teraz w gimnazjum coś takiego wygrać to by był już jaki taki sukces jak mówisz daltego biorę się do roboty i startuje ponownie w trzech dziedzinach oprócz chemii jescze w matmie i historii

5 sie 2005, o 21:19

Jak chcesz to wrazie czego zagada na gg Szymkowar to ci napisze przykładow pytania :D z jkaich się przygotowywałem i jakie były :D
Pozdrawiam
2pio

5 sie 2005, o 21:27
Odpowiedz w wątku   [ Posty: 7 ]