Dołączył(a): 20 sie 2004, o 09:48 Posty: 1084 Lokalizacja: /dev/nul
na czubek dajesz kropelkę cynku
1 lut 2006, o 15:04
SUMAR
CTX napisał(a):
na czubek dajesz kropelkę cynku
zmieni sie srodek ciezkosci srutu i tor lotu srutu nie bedzie juz taki plaski a poza tym powstanie bicie osiowe (w wiatrowkach gwintowanych ) bo ta kropelka nie bedzie idealnie na srodku co spowoduje pogorszenie celnosci lepiej kupic gotowy srut cynkowy w nylonowej powloce
_________________ niewazne jak wąską furtką przeciskac sie mam co spotka mnie z litanii kar sternikiem wlasnych losow jestem sam wlasnej duszy kapitanem
1 lut 2006, o 15:40
Anonymous
SUMAR zgadzam się z tobą że lot bedzie nie równy i nie pełny ale mi chodzi o utwardzenie hemiczne albo jakeś tam w jakiejśmieszaninie utwardzającej.
1 lut 2006, o 15:53
SUMAR
srut to wlasnie stop Pb +Sb i jest on juz utwardzony dzieki zawartosci antymonu i zadna obrobka chemiczna ani termiczna nic Ci nie da bo to nie stal
zreszta po co Ci to gra nie warta swieczki temat bez sensu kup gotowe nie sa drogie i po sprawie
_________________ niewazne jak wąską furtką przeciskac sie mam co spotka mnie z litanii kar sternikiem wlasnych losow jestem sam wlasnej duszy kapitanem
1 lut 2006, o 16:04
Anonymous
Wiem że są nie drogie ale ja hce się pobawić i pokonbinować bo mam 5000 sztuk tego srutu PP
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 4 gości