Odradzam stanowczo rugera, jest mocno ale niecelny, po za tym gaziaki nie bardzo sie nadaja na zime, co prawda jest gaz zimowy ale i tak wtedy strzelaja gorzej...
I tu sie nie zgodze z toba... bo dobra replike mozna kupic od okolo 800 zl i wzwyz... te powyzej 300zl to sa jak loteria... albo trafisz albo nie, tzn. trafi ci sie fajny karabinek, wymienne czesci pasuja i jest radosc z zycia. Mozna trafic tez odwrotnie, kulki slabo lataja, dupcy sie co chwile i jak sie cos wymienia to sie trza pilnikiem bawic... Ja sam mam AK47 CYMY i mi sie akurat trafil dobry
Piknie strzela, mam go juz ponad rok, przebieg okolo 10tys kulek i ciagle rosnie
Jedyne co w nim wymienialem to bateria, bo padla... Moi koledzy tez maja ak47 i ak74 cymy i wszystkie dobrze chodza... inny zas pokupowali jakies m16 P&J i sie rozdupcyly po 2 strzelankach.
Tak wiec polecic moge AK Cymy - AEG-i
A jesli chodzi o springi to smialo polecam tego shotguna:
http://www.taiwangun.com/?str=product&prId=221
Mocny, ma ciekawa opcje RapidFire ( trzymamy spust i pompujemy ), maly i poreczny, jedyna wada to ciezko sie celuje na poczatku ale mozna sie przyzwyczaic
PS: Bystry co ty za farmazony piszesz... kupujesz butle z gazem i to wyglada podobnie jak butelka z gazem do zapalniczek... i w magazynku jest dziureczka i laduje sie to identycznie jak w zapalniczkach. Nie trzeba nic kupowac...
Pozdr
Wesołych Świąt